Nova KBM
 

Merchant offers I NKBM

Izbrane ponudbe trgovcev in blagovnih znamk: Hertz, Big Bus Tours Dubai in Open Tours Paris.

MERCHANT OFFERS

Izbrane ponudbe trgovcev in blagovnih znamk: Hertz, Big Bus Tours Dubai in Open Tours Paris.

 

 

Nova KBM


Big Bus Tours Dubai

Popust v višini 50 % pri kombinaciji ogleda z neomejenim prestopanjem in Desert Sunset Tour.

Pridobite 50-odstotni popust pri plačilu ogleda z Big Bus Dubai Adult Classic (24 ur) z neomejenim prestopanjem in izleta Sončni zahod v puščavi (Desert Sunset Tour) s kartico Visa®.

Uživajte v dveh znamenitostih Dubaja za polovično ceno. Podnevi raziščite mesto Dubaj, zvečer pa doživite puščavo. Vstopite v dvonadstropni panoramski avtobus in na tej klasični enodnevni vožnji uživajte v najboljših razgledih na očarljive znamenitosti Dubaja. Doživite arabski sončni zahod v osrčju puščave Dubaj, ki je na zasebnih tleh trdnjave v arabskem stilu. Paket vključuje: jahanje kamel, interakcijo s sokoli in konji, Henno in arabsko kavo.

Če želite izkoristiti to ponudbo, jo pokažite pri nakupu vozovnice, preden vstopite v avtobus na označenih mestih za pobiranje in odlaganje potnikov.

Pogoji ponudnika: Za to ponudbo je v celoti odgovoren Big Bus Tours. Pokažite natisnjen izvod te ponudbe, ko kupujete vozovnico na označenih mestih za pobiranje in odlaganje potnikov: Dubai Mall, Mall of Emirates, BurJuman, Wafi Mall, Atlantis The Palm, Deira City Centre, Abra Station Dubai Creek, Dubai Marina Mall, Beach Mall in Souq Madinat. Ponudba ne velja v kombinaciji s katero koli drugo ponudbo ali promocijo. Vozovnica velja 24 ur po nakupu. Izleti so na voljo sedem dni v tednu, skozi vse leto. Ponudba se lahko spremeni in temelji na pogojih posameznih trgovcev. Ponudba ne velja, kjer je to prepovedano ali omejeno z zakonom. Ponudba velja le, če plačate z veljavno kartico Visa. Za plačilo morebitnih davkov poskrbi izključno kupec. Ponudba ne velja za prebivalce Avstrije, Belgije, Španije in Venezuele.

Veljavnost ponudbe: do 31. decembra 2020.

 

Nova KBM


Open Tour Paris

Prihranite 15 % pri avtobusnih vozovnicah za ogled Pariza z neomejenim prestopanjem (Open Tour Paris).

Pridobite 15-odstotni popust pri plačilu avtobusne vozovnice za Open Tour Paris s kartico Visa® v Open Tour Store.

Prepustite se doživetju Open Tour Paris. Uživajte v fantastičnih razgledih s panoramskih avtobusov, vstopajte in izstopajte po želji na katerem koli od 40 postajališč, ko raziskujete Pariz v svojem ritmu! Open Tour Paris je največji ogled znamenitosti s panoramskim avtobusom v Parizu, redna avtobusna linija na štirih smereh s 40 postanki, ki vključujejo vse pomembne turistične znamenitosti.

Če želite izkoristiti to ponudbo, jo pokažite v Open Tour Store, na naslovu: 13, Rue Auber 75009 Pariz, in plačajte s kartico Visa. Te ponudbe ni mogoče unovčiti v avtobusu.

Pogoji ponudnika: Za to ponudbo je v celoti odgovoren Open Tour Paris. Velja za vozovnico za Open Tour Paris (samo za avtobus). Ne velja za kombinirane vozovnice. Velja samo v Open Tour Store na naslovu: 13, Auber St, 75009 Pariz, Francija. Ne velja v kombinaciji z drugimi promocijami ali ponudbami. Ne velja za kartice Visa, izdane v Franciji. Ponudba ne velja za prebivalce Avstrije, Francije in Venezuele.

Veljavnost ponudbe: do 28. februar 2021.

 
Nova KBM


Hertz

Pri plačilu s kartico Visa® lahko prihranite do 25 % osnovnih cen in prejmete ponudbo za mednarodni bonus.
 

Pri plačilu s kartico Visa® lahko prihranite do 25 % osnovnih cen. Poleg tega lahko prihranite 25 USD pri tedenskih osnovnih cenah najema vozil na sodelujočih mednarodnih lokacijah.

Pogoji ponudnika: PC# 203888: Ponudba je na voljo na sodelujočih lokacijah v Afriki, Avstraliji, Braziliji, Evropi, Mehiki, Bližnjem vzhodu, Novi Zelandiji in St. Thomasu. Popust v višini 25 USD velja samo za osnovno ceno najema vozila pri poznejših plačilih. Ponudbe ni mogoče uporabiti za že končane najeme vozil ali stroške, plačane vnaprej ob rezervaciji. Znesek popusta se izračuna v lokalni valuti po menjalnem tečaju, veljavnem v času najema vozila. Ponudba je veljavna, če se ob rezervaciji predložita številka CDP# 1244810 in promocijski kupon (PC)# 203888; brez teh ponudba ne velja.  Rezervacije je treba opraviti vsaj 8 ur pred prevzemom vozila. Najkrajše obdobje najema vozila je pet dni. Ponudba velja za vse skupine avtomobilov Compact in Full Size, in sicer samo za avtomobile z ročnim menjalnikom, vendar veljajo izjeme za lokacije, ki imajo v voznem parku vozila z avtomatskim menjalnikom. Ponudba ne velja za Collections. Ponudba morda velja za datume, ko druge ugodnosti niso na voljo. Veljajo pravila in omejitve iz običajnih sprejemljivih cen Hertz (Normal Hertz Affordable Rate). Davki, povračilo davkov, dodatne vladne dajatve in neobvezne storitve, kot je oskrba z gorivom, se morda obračunajo dodatno. Za plačilo vseh davkov poskrbi kupec. Najnižja starost za najem vozila je 25 let (veljajo izjeme). Veljajo standardni pogoji Hertz za najem ter omejitve glede časa najema in vračila vozila. Za lokacije najema vozil veljajo Hertzovi standardni pogoji za voznike in kreditni pogoji. Ta ponudba ni denarna in se ne sme kombinirati z nobeno drugo ponudbo, popustom, kuponom ali promocijo, razen standardnega popusta CDP. Ponudba ne velja za cene najema vozil za turistično dejavnost, veleprodajne turistične pakete, nadomestna vozila zavarovalnic/trgovcev ali kakršne koli druge promocijske cene ali skupinske najeme vozil. Ponudba ne velja, kjer je prepovedana, obdavčena ali omejena z zakonom. Ponudba velja za najem vozil do 31. decembra 2019. Ponudba se lahko kadar koli prekliče. CDP# 1244810: Popust velja samo za osnovno ceno najema vozila pri poznejših plačilih. Popust je različen glede na lokacije, datume, obdobja najema vozila, razred avtomobila in druge dejavnike. Davki in pristojbine niso vključeni. Veljajo splošni pogoji. Za to ponudbo je v celoti odgovoren Hertz.

Veljavnost ponudbe: do 31. decembra 2020.