Nova KBM
 

Investicijsko svetovanje | NKBM

Zavedamo se, da je so za investicjske odločitve potrebne številne infromacije. Zaupajte našim izkušenim svetovalcem, ki na podlagi tržnih analiz in analiz podjetij svetujejo pri kratkoročnih in dolgoročnih finančnih naložbah.

INVESTICIJSKO SVETOVANJE

Zavedamo se, da so za investicjske odločitve potrebne številne infromacije. Zaupajte našim izkušenim svetovalcem, ki na podlagi tržnih analiz in analiz podjetij svetujejo pri kratkoročnih in dolgoročnih finančnih naložbah.

ZANIMA ME

 


STROKOVNOST

 
Izkušeni strokovnjaki za vas spremljamo dogajanja na kapitalskih trgih.
 

 


PRILAGODLJIVOST


Ponujamo vam široko paleto investicijskih možnosti in naložbe oblikujemo glede na vaše želje in izkušnje.
 


ŠIROK NABOR STORITEV

 
Svetujemo vam tudi pri vseh ostalih investicijskih storitvah.
 

KAKO DO INVESTICIJSKEGA SVETOVANJA?


ŽELITE VEČ INFORMACIJ?


V kolikor želite dodatne informacije o investicijskem svetovanju, nas kontaktirajte in na osnovi vaših potreb, želja in investicijskih ciljev bomo skupaj oblikovali individualno naložbeno politiko in pogoje.

 
 
 

NAKAZILO SREDSTEV


Na trgovalni račun Nove KBM nakažete sredstva, s katerimi želite, da z njimi aktivno upravljamo:

SI56 04515-0002425702
s sklicem: 00 + vaša davčna številka.

 
 
SPLOŠNE INFORMACIJE
KAJ POTREBUJETE?
Za naročilo storitve investicijskega svetovanja potrebujete:
  • veljaven osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali novo vozniško dovoljenje)
  • potrdilo o davčni številki,
  • številko osebnega računa (priporočamo račun pri Novi KBM zaradi hitrejšega prenosa denarnih sredstev).
OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Pri poslovanju z vrednostnimi papirji Nova KBM d.d. nastopa kot posrednik. Vrednostni papirji niso enaki bančnim depozitom; pri nakupu vrednostnih papirjev namreč investitor prevzema tveganje, da bo ob njihovi prodaji oziroma zapadlosti dobil manj, kot je vanje investiral.


Vse informacije, podane s strani banke, so izključno informativne narave. Banka lahko stranki poda informacije na podlagi javno dostopnih virov, za katere meni, da so zanesljivi, ne more pa prevzeti odgovornosti za morebitno neresničnost javno objavljenih informacij. Banka ne prevzema nobene odgovornosti za stroške ali izgube, ki bi bile kakorkoli povezane s tem podajanjem informacij. Priporočamo pa, da investitorji pred odločitvijo o investiranju pridobijo dodatne informacije o potencialnih investicijskih tveganjih. Prihodnja dogajanja na kapitalskih trgih niso pogojena s preteklimi gibanji in dogajanji.

Nova KBM

Premium bančništvo

S POSLUHOM ZA VEČ


Premium bančništvo je prilagojeno finančnim potrebam naših zahtevnejših strank. V paketu vrhunske kakovosti smo združili naše najboljše storitve, ki zagotavljajo udobno, varno in enostavno vsakodnevno finančno poslovanje.


VEČ O TEM