Nova KBM

ESG | NKBM

Spoznajte, kako v Novi KBM prispevamo k varovanju okolja, razvoju družbe in gospodarstva ter skrbimo za najvišje standarde korporativnega upravljanja

Začnite tipkati, kar iščete

ESG - ODGOVORNI DO OKOLJA, DRUŽBE IN KORPORATIVNEGA UPRAVLJANJA

ESG je strateška usmeritev, s katero smo okrepili našo družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, ki sta že od nekdaj del naše identitete. Zavzeto sodelujemo pri obvladovanju podnebnih sprememb in varovanju okolja (Environment). Skrbimo za razvoj zaposlenih, spodbujamo družbeni in gospodarski napredek (Social) ter zagotavljamo visoke standarde korporativnega upravljanja (Governance).
*ESG je kratica za Environmental, Social and Governance

PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE PONASTAVI IN PRIKAŽI VSE
ESG STRATEGIJA
ESG STRATEGIJA
Naša glavna zaveza je celovita ESG preobrazba, ki temelji na premišljeni strategiji in naši odločenosti, da soustvarjamo boljši svet.
ESG PROGRAMI IN PRODUKTI
ESG PROGRAMI IN PRODUKTI
V središču naše ESG strategije so programi in produkti, s katerimi ustvarjamo trajnostne odnose z našimi zaposlenimi, strankami, poslovnimi partnerji, gradimo skupnost in skrbimo za okolje.
ESG TVEGANJA
ESG TVEGANJA
Ob izpolnjevanju regulatornih zahtev ter obvladovanju tveganj na ESG področju premišljeno sledimo tudi trendom v mednarodnem okolju in jih uvajamo v svoje poslovanje.
ESG POROČILA
ESG POROČILA
Nova KBM je ena prvih institucij v Sloveniji, ki se je vključila v transparentno nefinančno poročanje o okoljskih, družbenih in upravljavskih vidikih.
POGOSTA VPRAŠANJA IN KONTAKTI
POGOSTA VPRAŠANJA IN KONTAKTI
Želite izvedeti več o ESG področju v naši banki ali nam kaj sporočiti? Oglejte si odgovore na pogosta vprašanja ali nas kontaktirajte.
ESG NOVICE IN DOGODKI
ESG NOVICE IN DOGODKI
Spremljajte aktualne novice o naših aktivnostih, dogodkih in dosežkih na področju družbene odgovornosti, trajnostnega razvoja in ESG.
EKOLOŠKI ODTIS
EKOLOŠKI ODTIS
Ekološki odtis velja za enega najbolj celostnih kazalcev trajnosti, ki nam pove, koliko človek vpliva na okolje. Meri naravne vire in ekosistemske storitve, ki jih človek uporablja, ter jih primerja z njihovo biološko zmogljivostjo obnavljanja. Izračunajte svoj vpliv.
Nova KBM