POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiDružbena odgovornostOdgovornost do družbeno-gospodarskega okolja

Odgovornost do družbeno-gospodarskega okolja

 
 
 
Za medije
 
Kariera
 
 
 
Banka vzpodbuja in uresničuje odgovornost na vseh področjih delovanja.
 
 
 
Nova KBM  je članica IRDO – Inštituta za razvoj družbene odgovornosti in podpisnica deklaracije o poštenem delovanju, ki deluje pod okriljem UN Global Slovenija. S to deklaracijo se pridružujemo tistim družbeno odgovornim in trajnostnim politikam ter gospodarskim subjektom, ki trajnostno rast vidijo kot osrednje gibalo razvoja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banka dejavno prepoznava priložnosti, kjer lahko s svojim znanjem, finančnimi sredstvi in drugimi viri prispeva k razvoju družbenega in gospodarskega okolja, ki presega zgolj sponzorsko sodelovanje ali donacije.
 

Sponzorstva in donacije

Nova KBM je med vidnejšimi pokrovitelji in donatorji številnih športnih, kulturnih ter izobraževalnih in dobrodelnih prireditev po vsej Sloveniji. S svojo podporo prispeva k razvoju različnih dejavnosti, promociji pozitivnih dosežkov doma in v tujini, krepi pozitivne vrednote in prispeva h kakovosti življenja.


Več o sponzorstvih.


Vzpodbujanje gospodarskega razvoja

Skladno s svojimi strateškimi usmeritvami banka nenehno vzpodbuja razvoj podjetništva in inovativnega razmišljanja. Že šesto leto aktivno sodeluje z Inštitutom za raziskovanje podjetništva. V sodelovanju z njim smo razvili Podjetniški center v okviru katerega zainteresiranim podjetnikom posredujemo finančne in strokovne nasvete. Vsako leto pripravljamo delavnice na različne aktualne teme, ki podjetnikom pomagajo pri pridobivanju finančnih virov in vzpodbujanju podjetniške inovativnosti. Prav tako vsako leto v banki organiziramo Poslovne dneve, kjer podjetnike izobražujemo o aktualnih poslovnih in finančnih temah, ki jim koristijo pri njihovem poslovanju.


Banka dejavno sodeluje tudi z drugimi strokovnimi organizacijami in na strokovnih dogodkih, kjer gospodarstvenikom in podjetnikom predstavlja možnosti financiranja in jim pomaga z nasveti.


Ozaveščanje družbe

V okviru vsakoletne akcije Oktober je dober aktivno vzpodbujamo ljudi k razmišljanju o varčevanju, občasno pa pripravimo posebne dogodke in akcije z družbeno aktualno tematiko. Ob dejavnostih, ki jih banka izvaja sama, spremlja in podpira tudi dejavnosti tistih institucij, ki s svojim delovanjem prispevajo k boljši ozaveščenosti o pomembnih gospodarskih in družbenih temah ter krepijo pozitivne vrednote.


Tudi zaposleni v banki se zavedajo svoje odgovornosti, da kot strokovnjaki sodelujejo pri ozaveščanju o družbenih in gospodarskih temah, pri izmenjavi znanj, izkušenj in dobrih praks ter tako prispevajo k izgradnji učinkovitega izobraževalnega okolja in kakovostnih kadrov. Mnogi bančni delavci in delavke se povezujejo z izobraževalnimi institucijami kot predavatelji in mentorji pri pripravi seminarskih, diplomskih ter magistrskih nalog. Sodelujejo tudi v odborih in vodstvih različnih strokovnih organizacij in se aktivno vključujejo v strokovne projekte.

 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja