Za starše
 
 
 
SPOZNAM MAGIČNI SVET DENARJA!IGRALNICAALI VEŠ?DINDINOVA GALERIJAPOSLOVALNICENAPOVEDNIK DOGODKOVDINDINOV VARČEVALNIK
 
 
DINDINOV VARČEVALNIK
PRIVARČUJ DENAR ZA PRAVO STVAR!

1. IZBERI CILJ

NAJPREJ SI IZBERI KAJ SI ŽELIŠ! JAZ SI ŽELIM KOLO, NOVO IGRAČO ALI PA TELEFON. KAJ SI PA ŽELIŠ TI? DOLOČI SI CILJ ZA KATEREGA BOŠ VARČEVAL!

2. IZMISLI SI TRIKE

IZMISLI SI TRIKE, KI TI BODO POMAGALI PRI NABIRANJU DENARJA ZA VARČEVANJE. JAZ JIH NEKAJ ŽE POZNAM! KER SI MOJ PRIJATELJ, TI JIH BOM ZAUPAL TUKAJ.

3. ZAPIŠI USPEŠNE TRIKE

TI JE DANES ŽE USPEL KAKŠEN TVOJ TRIK?

ZAPIŠI GA IN PREVERI KAKO BLIZU CILJA SI.


 

PRIJAVA V VARČEVALNIK

E-POŠTNI NASLOV
 
GESLO
 
Pozabil sem geslo
NAPREJ
 

A BI TUDI TI RAD UPORABLJAL VARČEVALNIK?

HITRO POKLIČI MAMICO, ATIJA, BABICO, DEDKA, TETO ALI STRICA, DA SKUPAJ USTVARITA TVOJ PRVI VARČEVALNIK!
USTVARI SVOJ PRVI VARČEVALNIK
 
 

 
 

NAVODILA ZA STARŠE

Varčevalnik je enostavno orodje, s katerim lahko vi in vaši otroci sproti spremljate, koliko so privarčevali za neko želeno stvar. Z vsakim otrokom najprej nastavite cilj (nogometna žoga, sanke, kolo, kitara …), za katerega varčuje, nato pa skupaj določita načine (Dindin jih je poimenoval »triki«), kako priti do denarja, ki bi ga lahko otrok privarčeval za nakup želenega (denar namesto darila za rojstni dan, plačilo za dodatno pomoč pri hišnih opravilih, namesto čokoladice v trgovini dobi denar za varčevanje …).
Za uporabo Varčevalnika se boste morali registrirati. Registracija je potrebna, da vas bo Varčevalnik ob naslednji prijavi prepoznal in vam prikazal vse predhodno vnesene podatke. Le tako boste lahko spremljali napredek varčevanja. En profil lahko uporabite za več otrok (njihove cilje ločite, tako da v opis dodate otrokovo ime). Tako boste lahko spremljali napredek vseh otrok na enem profilu. V kolikor pa bi želeli za vsakega otroka ustvariti svoj profil, se morate registrirati z drugim elektronskim naslovom. Vneseni podatki se bodo uporabljali samo za namene uporabe Varčevalnika.
Z Dindinovim Varčevalnikom bodo lahko otroci na zabaven način spremljali svoj napredek. Varčevanje bo z njim zagotovo zabavnejše in cilj lažje in hitreje dosežen. Preizkusite ga sami.