Za starše
 
 
 
SPOZNAM MAGIČNI SVET DENARJA!IGRALNICAALI VEŠ?DINDINOVA GALERIJAPOSLOVALNICENAPOVEDNIK DOGODKOVDINDINOV VARČEVALNIK
 
 
 

NAPOVEDNIK DOGODKOV

PRIDI IN DRUŽI SE TUDI TI. PA GLEJ, DA NE BOŠ POZABIL S SEBOJ PRIPELJATI ŠE STARŠEV, PA BRATCA ALI SESTRICE, BABICO IN DEDKA ...
 
 
2016
2015
2014
 
 
9.
SEP

Otroški bazar

Ljubljana - Gospodarsko razstavišče
Vabljeni na Otroški bazar, kjer boste lahko uživali v bogati sejemski ponudbi izdelkov, storitev in informacij za otroke, starše in načine za kakovostnejše preživljanje vsakdana.

Na sejemskih tleh se bo z vami igral in vas razvajal tudi Dindin s svojimi pomočnicami.

Vljudno vabljeni!

MED PRIPONKAMI POIŠČI, NATISNI IN UNOVČI KUPON ZA 50% POPUST NA DRUŽINSKO VSTOPNICO.
 

KDAJ?

9. SEPTEMBER 2016
DO
11. SEPTEMBER 2016
 
 

 
 
3.
SEP

Robinova zabava

Nova Gorica
22. obletnica Radia Robin je pred nami, pridite in se pridružite Dindinu in se preizkusite v spretnostno-zabavnem poligonu.

Vsak sodelujoči bo prejel nagrado, pridi, migaj in se zabavaj!

KDAJ?

3. SEPTEMBER 2016
 

PRIPONKE IN POVEZAVE

 

 
 
1.
SEP

Špasfest

Maribor
Koncerti, predstave, povorke, tržnica na Trgu svobode, v starem mestnem jedru in Hiši Zahir. Ne zamudite! Dogajalo se bo!

KDAJ?

1. SEPTEMBER 2016
DO
4. SEPTEMBER 2016
 

PRIPONKE IN POVEZAVE

 

 
 
1.
JUN

DinDinov magični svet - Lent park

Maribor
Poletne počitnice, kot že tradicionalno, naš Dindin preživlja aktivno v Art kampu Festivala Lent. To je svet športnih poligonov, kjer se naši najmlajši preizkušajo v številnih športnih izzivih.

V parku je na voljo obilo športne zabave, ne manjkajo ne hodulje, ne poletne smuči, ovire, tuneli, trampolini, nogomet, košarka, skoki v daljino, adrenalinske kolesarske proge in še veliko drugega. Vse to pod budnim očesom športnega pedagoga in Dindinovih pomočnic, z namenom da lahko skrbni starši v varni senci krošenj sedejo na futuristični ležalnik in najdejo tudi kaj trenutek zase.

KDAJ?

1. JUNIJ 2016
DO
1. JULIJ 2016

KJE?

Mestni park

 
 

 
 
22.
MAJ

10. Mega malčkova zabava

Dravograd
Mega malčkova zabava

Mega malčkova zabava je dogodek za otroke, ki v letošnjem letu praznuje že svojo 10. obletnico. Prireditev se dogaja v Dravogradu. Pridi in sodeluj na športnih, ustvarjalnih in tematskih delavnicah, nagradnih igrah! Čakajo te številna  presenečenja ter obilo zdrave zabave!

Več informacij izvete TUKAJ.

Mega malčkov tek

Malčkov tek je dogodek bo ta konec tedna – 22. maja, v dopoldanskem času v športnem parku DTK Ravne na Koroškem. Na teku se preizkusijo najmlajši tekači med 3. in 10. letom starosti.

Namen prireditve je spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa naših najmlajših in njihovih staršev. Udeležba na teku je brezplačna!

Več informacij izvete TUKAJ.
 

KDAJ?

22. MAJ 2016
 
 
 

 
 
21.
MAJ

Koraki za korakce

Zgornja Kungota

KDAJ?

21. MAJ 2016
DO
21. MAJ 2016
 
 
 

 
 
9.
MAJ

Športna pomlad

Maribor

KDAJ?

9. MAJ 2016
 
 
 

 
 
29.
JAN

Zlata lisica 2016

Maribor

Zlata lisica je letos privabila 9000 navijačev in ustvarila fantastično vzdušj. Kkrasno vreme in uspešno izveden veleslalom bo za Novo KBM kot sponzorja veleslaloma ostal v lepem spominu.

Letošnjo Zlato lisico si je ogledal tudi DinDin in glasno ter ponosnu navijal skupaj z vami dragi otroci. Če ste letos DinDin-a zamudili, potem morate naslednje leto priti in se poveseliti ter navijati skupaj z njim.

KDAJ?

29. JANUAR 2016
DO
30. JANUAR 2016
 
 
 

 
 
10.
DEC

DELAVNICA »IZDELOVANJE DROBNIH DARIL«

POSLOVALNICA NOVE KBM CENTRALA
DELAVNICA SE BI IZVEDLA V MESECU DECEMBRU, ZATO BI BILA DELAVNICA NAMENJENA IZDELAVI DROBNIH DARIL, OKRASKOV IN VOŠČILNIC TA TEMO BOŽIČNO - NOVOLETNI ČAS.

KDAJ?

10. DECEMBER 2015
OB 17:30

KJE?

ULICA VITA KRAIGHERJA 4
2505 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
19.
NOV

POLNI HRANILNIK

POSLOVALNICA NOVE KBM CENTRALA
ANA GRE NA BANKO, DA BI NA RAČUN POLOŽILA DENAR, KI GA JE PRIHRANILA, DA SI BO POLETI KUPILA KOLO. POT PA JI PREKRIŽA SOŠOLEC OŽBEJ, KI SE JE RAVNO DANES ODLOČIL, DA SE BO IGRAL "RAVBARJE IN ŽANDARJE". ANIN HRANILNIK IZGINE IN PREKO ZABAVNIH DOGODIVŠČIN, KI JIH SKUPAJ PREŽIVITA, SE ANDREJ NAUČI, KAKO POMEMBNO JE PREUDARNO RAVNATI Z DENARJEM, KI NAM LAHKO URESNIČI SANJE.

PREDSTAVA JE DOLGA CCA. 30 MINUT IN JE OBOGATENA Z ANIMACIJSKIMI IGRAMI V KATERE BODO VKLJUČENI TUDI UDELEŽENCI.

KDAJ?

19. NOVEMBER 2015
OB 17:30

KJE?

ULICA VITA KRAIGHERJA 4
2505 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
15.
OKT

RAZSTAVA HRANILNIKOV + DELAVNICA » IZDELAJ SI SVOJ HRANILNIK«

POSLOVALNICA NOVE KBM CENTRALA
UDELEŽENCI SI BODO LAHKO OGLEDALI RAZSTAVO RAZLIČNIH HRANILNIKOV, HKRATI PA BOMO OB TEJ PRILOŽNOSTI IZVEDLI DELAVNICO, NAMEN KATERE BO IZDELAVA HRANILNIKA ZA VSE, KI ŽELIJO PRIVARČEVATI IN VEJO, KJE BI SVOJ DENAR SHRANJEVALI. TAKO SI BODO LAHKO OTROCI SKUPAJ S STARŠI IZDELALI SVOJ HRANILNIK. HRANILNIK BODO LAHKO IZDELALI NPR. IZ PLOČEVINKE, KARTONA, KI JO BODO LAHKO LEPO OKRASILI.

KDAJ?

15. OKTOBER 2015
OB 17:30

KJE?

ULICA VITA KRAIGHERJA 4
2505 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
24.
SEP

DELAVNICA "IZDELOVANJE DENARNIC IN MOŠNJIČKOV"

POSLOVALNICA NOVE KBM CENTRALA
NAMEN DELAVNICE JE IZDELAVA DENARNIC IN MOŠNJIČKOV V KATERE BODO LAHKO OTROCI SHRANILI SVOJ DENAR. DENARNICE IN MOŠNJIČKE BODO IZDELOVALI NPR. IZ USNJA, BLAGA, KI JIH BODO PRAV TAKO LEPO OKRASILI.

KDAJ?

24. SEPTEMBER 2015
OB 17:30

KJE?

ULICA VITA KRAIGHERJA 4
2505 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
17.
SEP

PRAVLJICA O ZLATEM LONČKU

POSLOVALNICA NOVE KBM CENTRALA
VABILO:

DRAGI OTROCI, STARŠI, BABICE IN DEDKI! VABLJENI V DINDINOV MAGIČNI SVET S PREDSTAVO Z NASLOVOM PRAVLJICA O ZLATEM LONČKU.

PREDSTAVA BO V ČETRTEK, 17. SEPTEMBRA 2015, OB 17:30, V POSLOVALNICI NOVE KBM CENTRALA (ULICA VITA KRAIGHERJA 4, 2505 MARIBOR). POSLOVALNICA JE V TEM ČASU URADNO ZAPRTA, BO PA SAMO ZA TA DOGODEK OB 17:25 ODPRLA SVOJA VRATA NA STRANI, KI MEJI NA TRG LEONA ŠTUKLJA.

PRAVLJICA GOVORI O SESTRICI KAJI IN BRATCU ROKU, KI POČITNICE PREŽIVLJATA PRI DEDKU. KAJA RADA VARČUJE IN POSPRAVLJA, ROK PA BI RAD POSTAL MILIJONAR, KO BO VELIK. KAJA NAJDE ZEMLJEVID DO ZAKLADA IN ROK JI GA IZMAKNE ... SE BO ROK NAVSEZADNJE NAUČIL, KATERE SO PRAVE VREDNOTE ZA ŽIVLJENJE?

PREDSTAVA JE ZELO POUČNA, POLNA ŽIVLJENJSKIH NASVETOV, OBOGATENA Z ZABAVNO PESMICO IN ČARANJEM TER TRAJA PREDVIDOMA 35 MINUT.
PREDSTAVA JE BREZPLAČNA.

PRIDITE IN SE SKUPAJ Z MANO POVESELITE.

DINDIN

KDAJ?

17. SEPTEMBER 2015
OB 17:30

KJE?

ULICA VITA KRAIGHERJA 4
2505 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
11.
JUL

NAGRAJENCI IGRE DINDINOV SPRETNOSTNI POLIGON

MESTNI PARK, MARIBOR
DRAGI PRIJATELJI, 
ZNANI SO NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE DINDINOV SPRETNOSTNI POLIGON V OKVIRU FESTIVALA LENT: 


VREČKA ZA COPATE DINDIN
NANA BERDEN,TINE ŽUNKO, ANŽE FRANGEŽ, JAKOB MIKLAVC, LEA PFEIFER, ŽIGA DEBELJAK, TEO MEZGEC, LAN NOVAK, GAŠPER SITAR CVETKO, ČRT CIGALE 

KAPA DINDIN 
MIMI MAGDALENA BOREC BERLAK, TALA LUŽNIK, ALEKSANDER CIGULA, LUKA GRAHOVAC, ŽIVA KEREŽI, RIBIČ GLEN, VALENTINA DOBAJ, VERONIKA STRMŠEK 

MAJICA DINDIN 
HANA BICMAN, TIMI BEDENIK, SIMON TROTOŠEK, JAKOB CAFUTA, ELIZABETA BILALOVIĆ, ANEJ LORENČIČ, PATRIK PRAVDIČ, JURE OREHEK, URBAN BREZNIK, JON LIPIČ 

NAHRBTNIK DINDIN 
MERRY POLIGNONE, ANEJ ŠAHERL, ANJA DRNOVŠEK, LINA PODPEČAN, NIKITA LENARČIČ, SABINA MIHELAČ, JAŠA KEREŽI, MILADA SKUBER, PIA JARC 

OČALA 
MIHA MALLY, AMELI PERGER, ELA CVETKO, IVNIK TIMON, MONIKA ŠIJANEC, DAVID TROTOVŠEK, LINA PODPEČAN, SUZI ROŠIC, GINA PAULIČ, LARA JERNEJ MLADENIČ, CVETKO ELA 

ŠČETKA DINDIN 
ALEKS DOBRIN, JURE ROŽIČ, MLADEN CRNOBRNIA, GAŠPER BRLEK BORŠIČ, LIN KOVAČIČ, NIKA PRAH, LUKAS DRAKULIČ, JONAS FRANGEŽ, ALJA SEIDL 

NAGRAJENCEM ISKRENO ČESTITAMO!  

KDAJ?

11. JULIJ 2015
DO
11. JULIJ 2015
 
 
 

 
 
29.
JUN

DINDIN NA FESTIVALU LENT

MESTNI PARK, MARIBOR
DRAGI OTROCI, STARŠI, BABICE IN DEDKI! 

 

V ČASU FESTIVALA LENT BO  MESTNI PARK ZNOVA ZAŽIVEL, ZABAVAL IN RAZVESELJEVAL PA VAS BO TUDI DINDIN. 
V DELU ART KAMPA V PARKU BOMO ZA MALE IN VELIKE OTROKE »PRIČARALI« DIDINDINOV MAGIČNI SVET S ŠTEVILNIMI ZABAVNIMI IGRAMI IN USTVARJALNIMI KREATIVNIMI DELAVNICAMI. POSTAVILI BOMO TUDI DINDINOV ŠPORTNI POLIGON, NA KATEREM BOSTE OTROCI LAHKO PREMAGOVALI OVIRE TER REŠEVALI ZABAVNE IN POUČNE NALOGE. POTEKALA BO TUDI NAGRADNA IGRA, VEČ O NJEJ PA SI LAHKO PREBERETE V PRILOŽENEM DOKUMENTU. 

 

OBIŠČETE NAS LAHKO OD 29.6.2015 DO 11. 7. 2015, OD 16. DO 20. URE. 

 

VLJUDNO VABLJENI!

KDAJ?

29. JUNIJ 2015
OB 16:00
DO
11. JULIJ 2015

KJE?

MESTNI PARK
2000 MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 

 
 
23.
MAJ

KORAKI ZA KORAKCE

TRG LEONA ŠTUKLJA

V SOBOTO, 23. MAJA SE BOMO PODALI ŽE NA 8. TRADICIONALNI DOBRODELNI POHOD KORAKI ZA KORAKCE. 

 

NA POHOD PO MARIBORSKIH ULICAH IN SKOZI PARK SE BO PODAL TUDI NAŠ DINDIN. Z ZBRANIMI SREDSTVI BOMO POMAGALI TREM OSNOVNIM ŠOLAM V MARIBORU IN OKOLICI TER IZBOLJŠALI BIVALNE POGOJE OSEB S POSLEDICAMI CEREBRALNE PARALIZE V STANOVANJSKI SKUPINI ZVEZE SONČEK NA PRAGERSKEM.

KDAJ?

23. MAJ 2015
OB 10:00

KJE?

TRG LEONA ŠTUKLJA
2000, MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
17.
MAJ

ŠPORTNA POMLAD, NEULOVLJIVI ŠKRAT

ATLETSKI STADION POLJANE
NEPOZABNO NEDELJSKO DRUŽENJE BO POTEKALO V NEDELJO S PRIČETKOM OB 15. URI IN TRAJALO VSE DO 19. URE. NA ATLETSKEM STADIONU POLJANE BO OTROŠKI POLIGON SESTAVLJALO OSEM ENOSTAVNIH IGER (GASILSKI KOTIČEK, KOŠARKA, JUDO, LOKOSTRELSTVO, ATLETSKI KOTIČEK, PLES, NOGOMET IN NARIŠI ŠPORTNIKA).

V OKVIRU TRADICIONALNE  PRIREDITVE ŠPORTNE POMLADI, NEULOVLJIVI ŠKRAT SE BODO OTROCI SKUPAJ Z DINDINOM  V NJEGOVEM MAGIČNEM SVETU ZABAVALI NA OTROŠKEM POLIGONU VELIKIH DRUŽABNIH IGER IN SE  PREIZKUSILI V RAZLIČNIH TEŽAVNOSTNIH NALOGAH. NAŠA ANIMATORKA PA BO NA OBRAZE NAŠIH NAJMLAJŠIH NARISALE CVETLICE, METULJA, OKRASKE… V VSAKEM PRIMERU PA ŠIROK NASMEH! :)   

KDAJ?

17. MAJ 2015
OB 15:00

KJE?

ENGELSOVA ULICA 6
2000, MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
9.
MAJ

70-LETNICA VEČERA

TRG LEONA ŠTUKLJA

V SOBOTO, 9. MAJA 2015 BOMO PRAZNOVALI VELIKO 70-LETNICO NAJSTAREJŠEGA SLOVENSKEGA ČASNIKA!

 

OB PESTREM GLASBENEM IN OTROŠKEM DOGAJANJU BO TUDI DRUŽENJE Z DINDINOM VELIKA ZABAVA! OTROCI BODO PREMAGOVALI SPRETNOSTNI POLIGON, NA KATEREM BODO LAHKO PREIZKUSILI SVOJE VOZNIŠKE SPRETNOSTI. LE TEGA BODO PREMAGOVALI S SKIROJEM ALI ŠTIRIKOLESNIM POGNJALCEM (AVTO). POLEG DINDINA PA NAS BODO ŠE ZABAVALI RIBIČ PEPE, SEBASTIAN, ČUKI, ALFI NIPIČ, JACKSON, TABU IN DRUGI GOSTJE.

 

POZITIVNE ENERGIJE BO ZARES VELIKO, SAJ SE BODO OB DRUŽABNIH  IGRAH ZABAVALI TAKO MALI, KAKOR TUDI VELIKI OTROCI! 

KDAJ?

9. MAJ 2015
OB 12:30

KJE?

TRG LEONA ŠTUKLJA
2000, MARIBOR
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
7.
MAJ

CICI UMETNIJE

SLOVENSKI ETNOGRAFSKI MUZEJ
V ČETRTEK, 7. MAJA 2015 OB 11. URI BO POTEKALO ODPRTJE BIENALNE RAZSTAVE OTROŠKIH LIKOVNIH DEL V SLOVENSKEM ETNOGRAFSKEM MUZEJU.

 

NAŠ NADOBUDNI IN RADOVEDNI DINDIN SI BO SKUPAJ Z MALIMI UMETNIKI OGLEDAL RAZSTAVO OTROŠKIH LIKOVNIH DEL IN OTROKE DODATNO NAGRADIL  ZA NJIHOV TRUD. 

 

RAZSTAVA PONUJA OGLED IZBRANIH OTROŠKIH LIKOVNIH DEL, KI SO PRISPELA NA LIKOVNI NATEČAJ REVIJ CICIBAN IN CICIDO, V SODELOVANJU Z NOVO KBM. NA NATEČAJU JE SODELOVALO 114 VRTCEV IN 147 OSNOVNIH ŠOL. VSA NAGRAJENA DELA SO PREJELA PRIZNANJE, PREDSTAVLJENA PA BODO NA RAZLIČNIH RAZSTAVAH, TUDI V NOVI KBM. 

 

POLEG  ZABAVE Z DINDINOM BOSTA PRIJETNO VZDUŠJE PRIČARALA GLASBENIKA MATEJA GORJUP IN SAMO KUTIN, KI BOSTA OB SPREMLJAVI ZVOČIL IN GLASBIL SVETA PREDSTAVILA ČAROBNI SVET LJUDSKIH PESMI NAŠIH BABIC IN DEDKOV.

KDAJ?

7. MAJ 2015
OB 11:00

KJE?

METELKOVA 2
1000, LJUBLJANA
(POKAŽI NA ZEMLJEVIDU)
 
 

 
 
1.
DEC

PRIŽGIMO LUČKE IN PRIČNIMO DOBREDELNO AKCIJO "PODARI KNJIGO, PODARI PRIHODNOST"

MARIBOR

DRAGI OTROCI IN STARŠI,

DINDIN VAS VABI NA ZABAVNO DRUŽENJE OB KNJIGI, KI BO POTEKALO V PONEDELJEK, 1. DECEMBRA, OB 18. URI V POSLOVALNICI CENTRALA NOVE KBM. SKUPAJ BOMO PRIŽGALI BOŽIČNE LUČI IN S TEM NAZNANILI ZAČETEK DOBRODELNEGA PROJEKTA "PODARI KNJIGO, PODARI PRIHODNOST". VABLJENI!
 

undefined

KDAJ?

1. DECEMBER 2014
OB 18:00
 

PRIPONKE IN POVEZAVE

 

 
 
10.
OKT

OTVORITEV DINDINOVEGA OTROŠKEGA KOTIČKA

MARIBOR
DRAGI OTROCI, DRAGI STARŠI, DRAGE BABICE IN DEDKI!
 
OB TEDNU OTROKA SMO ZA VAS PRIPRAVILI NOV OTROŠKI KOTIČEK, ZATO VAS V PETEK 10. OKTOBRA, OB 17. URI, VLJUDNO VABIMO V POSLOVALNICO CENTRALA NOVE KBM, KJER SI BOMO OGLEDALI PREDSTAVO DINDINOVI MAGIČNI TRIKI, USTVARJALI IN SE SLADKALI. VSAK OTROK PREJME TUDI DARILO.
 
DOBRODOŠLI V DINDINOVEM MAGIČNEM SVETU.

KDAJ?

10. OKTOBER 2014
OB 17:00

KJE?

POSLOVALNICA CENTRALA, ULICA VITA KRAIGHERJA 4

 
 

 
 
1.
OKT

DINDINOV SPRETNOSTNI POLIGON - NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE

LJUBLJANA
IZŽREBALI SMO SREČNE NAGRAJENCE NAGRADNE IGRE, KI SMO JO NA DNEVU PRIJATELJSTVA V LJUBLJANI (27. SEPTEMBER 2014) IZVAJALI V OKVIRU DINDINOVEGA SPREZNOSTNEGA POLIGONA.
NAGRADE PREJMEJO:

1. NAGRADA - SKIRO: LEV ŽIBRET

2. NAGRADA - VARNOSTNA ČELADA: LINA KUKOVICA

3. NAGRADA - MAJICA DINDIN
         - DOMEN TURK
         - LUCIJAN OŠEP
         - DANTE SALERNO
         - ALEŠ KAVČIČ
         - TIAM ABDIC

VSEM NAGRAJENCEM ISKRENO ČESTITAMO.

KDAJ?

1. OKTOBER 2014
 
 
 

 
 
27.
SEP

DINDINOV POLIGON NA DNEVU PRIJATELJSTVA

LJUBLJANA
VABIM TE, DA SE PREIZKUSIŠ V MOJEM SPRETNOSTNO-ZABAVNEM POLIGONU NA SKIROJU, KI GA BOM TOKRAT IZVEDEL V OKVIRU DNEVA PRIJATELJSTVA NA KONGRESNEM TRGU V LJUBLJANI. VSE SODELUJOČE BOM NAGRADILI Z MANJŠO POZORNOSTJO. Z DOVOLJENJEM STARŠEV PA BOŠ LAHKO SODELOVAL ŠE V NAGRADNI IGRI ZA DINDINOVO SKIRO.
 
SE VIDIMO OD 10. URE DALJE.
V PRIMERU DEŽJA POLIGON ODPADE, TAKO DA NAVIJAMO ZA LEPO VREME :)

KDAJ?

27. SEPTEMBER 2014
OB 10:00

KJE?

KONGRESNI TRG

 
 

 
 
9.
SEP

DINDINOV SPRETNOSTNI POLIGON - NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE

NOVA GORICA
IZŽREBALI SMO SREČNE NAGRAJENCE NAGRADNE IGRE, KI SMO JO V OKVIRU 20. OBLETNICE RADIA ROBIN (6. SEPTEMBER 2014) IZVAJALI V OKVIRU DINDINOVEGA SPREZNOSTNEGA POLIGONA.
NAGRADE PREJMEJO:

1. NAGRADA - SKIRO: TIAS ČERNE

2. NAGRADA - VARNOSTNA ČELADA: JANJA MAJNIK PERKMAN

3. NAGRADA - MAJICA DINDIN
         - HANA LAVRENČIČ
         - ŠTEFAN PAVLICA
         - SARA SILIČ
         - IZAK PIRJEVEC
         - SAŠA KOMEL

VSEM NAGRAJENCEM ISKRENO ČESTITAMO.

KDAJ?

9. SEPTEMBER 2014
OB 9:00
 

PRIPONKE IN POVEZAVE

 

 
 
7.
SEP

DINDIN IN NEULOVLJIVI ŠKRAT

MARIBOR
TO NEDELJO TE VABIM, DA SE PRIDRUŽIŠ MENI IN NEULOVLJIVEMU ŠKRATU NA ATLETSKEM STADIONU NA OTROŠKEM POLIGON, KJER SE BOŠ LAHKO PREIZKUSIL NA OSMIH ENOSTAVNIH IGRAH. ZA DODATNO MOTIVACIJO TE BOM RAZVESELIL Z MANJŠIMI DARILCI. SE VIDIMO.

VEČ O PRIREDITVI NEULOVLJIVI ŠKRAT

KDAJ?

7. SEPTEMBER 2014
OB 15:00

KJE?

ATLETSKI STADION

 
 

 
 
6.
SEP

DINDINOV POLIGON NA OBLETNICI RADIA ROBIN

NOVA GORICA
VABIM TE, DA SE PREIZKUSIŠ V MOJEM SPRETNOSTNO-ZABAVNEM POLIGONU NA SKIROJU, KI GA BOM TOKRAT IZVEDEL V OKVIRU 20. OBLETNICE RADIA ROBIN. VSE SODELUJOČE BOM NAGRADILI Z MANJŠO POZORNOSTJO. Z DOVOLJENJEM STARŠEV PA BOŠ LAHKO SODELOVAL ŠE V NAGRADNI IGRI ZA DINDINOVO SKIRO.
 
SE VIDIMO OD 17.30 URE DALJE.
V PRIMERU DEŽJA POLIGON KOT CELOTNA PRIREDITEV ODPADETA, TAKO DA NAVIJAMO ZA LEPO VREME :)

KDAJ?

6. SEPTEMBER 2014
OB 17:30

KJE?

TRAVNIK PRED MESTNO HIŠO