IZPOLNITE VLOGO IN JO ODDAJTE V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Na voljo smo vsak delovnik od 7:00 do 20:00 


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


           
 
 
 
 
DomovDepoziti in naložbe

DEPOZITI IN NALOŽBE

 
Depoziti za pravne osebe

Depoziti za pravne osebe

 
Depoziti v Novi KBM so varna in donosna naložba vaših presežnih sredstev. Oplemenitite jih.
 
Depoziti veljajo kot najprimernejši za ustvarjanje trdnih finančnih temeljev podjetja. Finančna sredstva, ki jih v danem trenutku ne potrebujete, lahko varno in donosno naložite v bančne depozite različnih ročnosti, namenov in valut.
Vsi, ki želite svoje dragocenosti hraniti na varnem in biti brez skrbi, lahko izbirate med različnimi velikostmi sefov. V njih bodo vaši dragoceni predmeti, dokumenti ali druge zaupne stvari varno spravljene.
 
 
Borzno posredovanje

Borzno posredovanje

 
S premišljenimi naložbami v različne oblike vrednostnih papirjev na svetovnih kapitalskih trgih lahko še dodatno oplemenitite svoja denarna sredstva. Poslovanje z vrednostnimi papirji je primerno za podjetja z izkušnjami na finančnih trgih.
 
 
 
Posredujemo pri prodaji in nakupu vrednostnih papirjev na domačem in na vseh pomembnejših svetovnih kapitalskih trgih. Storitve so namenjene podjetjem, ki aktivno spremljate dogajanje na trgih, imate izkušnje in čas za upravljanje svojega premoženja.
 
 
Kvalitetno investicijsko svetovanje – na osnovi tržnih analiz in analiz podjetij vam svetujemo pri kratkoročnih in dolgoročnih finančnih naložbah v različne vrste vrednostnih papirjev. Če želite kupiti ali prodati vrednostne papirje in pri tem potrebujete nasvet, se obrnite na naše strokovnjake.
 
 
Podjetjem, ki kupujete druga podjetja ali iščete strateške partnerje, svetujemo pri pogajanjih in financiranju prevzema ter izvajamo javne ponudbe za odkup delnic.
 
 
 
Za pravne osebe, ki iščete alternativne možnosti financiranja lastnih investicij, organiziramo in izvedemo vse aktivnosti, ki so potrebne za izdajo vrednostnih papirjev (obveznic, zamenljivih obveznic in delnic).
 
 
 
 
Upravljanje premoženja

Upravljanje premoženja

 
V Novi KBM lahko sklenete pogodbo o upravljanju finančnega premoženja, s katero pooblastite banko za gospodarjenje z vrednostnimi papirji.
 
 
 
Na podlagi analiz in večletnih izkušenj na domačem ter tujih trgih vam bodo pomagali upravljati vaše premoženje v skladu z vašimi naložbenimi željami.
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Borzni monitor
Borzni monitor
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Dnevno-nočni trezor
Dnevno-nočni trezor